X-Rite ColorMunki Display näytönkalibroinnin avuksi

Kukaan ei halua viettää paljon aikaa näytöllään täydentämään kuvia vain huomatakseen, että heidän näyttö ei näyttänyt tiedostoa tarkasti. Mitä näet näytöllä tai projektorilla tai millä tahansa digitaalisella laitteella, näkyy sellaisena vain omalla laitteellasi ja sopii digitaaliseen tiedostoosi. Jos tulostat sen tai katselet sitä toisella näytöllä. et koskaan ole tyytyväinen tulokseen riippumatta siitä, kuinka paljon aikaa olet omistanut sen täydentämiseen. Tästä syystä väriperfektionistit ympäri maailmaa pitävät ohjelmistosta, joka perustuu X-Rite Pantone -ratkaisuihin.

Profiloi näyttösi

Jokainen ratkaisu täydentyy heidän teknologisesti edistyneellä kolorimetrillä ja tämä
uusi näyttö- ja projektorin profilointiohjelmisto, joka takaa vertaansa vailla olevan värin tarkkuuden ja johdonmukaisuuden nyt ja tulevaisuudessa on suosittu ohjelmisto.  ColorMunki-näyttö tarjoaa uskomattomia tuloksia erittäin nopeasti kiitos sen intuitiiviseen ohjatun käyttöliittymän kautta.  X-Rite ColorMunki Display on tarkoitettu ammattilaisille, jotka vaativat vaihtoehtoja, joustavuutta ja täydellisyyttä.

X-Rite ColorMunki Display -laitteissa on edistyksellinen, huippuluokan optinen järjestelmä, jossa on mukautettu muotoilu sekä suodattimet, jotka tarjoavat lähes täydellisen vastaavuuden ihmisen visuaalisen järjestelmän värin havaitsemiseen ja antavat erinomaiset värinmittaustulokset. Molemmat laitteet tukevat täysin kaikkia nykyaikaisia näyttötekniikoita, mukaan lukien LED-taustavalo ja laaja valikoimanäytöt. Molemmat laitteet on spektrisesti kalibroitu tehtaalla, jolloin ne täydellisesti päivittyvät myös tulevaisuudessa tnäyttötekniikan tueksi.

Laitteeseen sisältyvät seuraavat ominaisuudet:

Ympäristön valaistuksen mittaus. Tämä integroitu ympäristön mittausanturin avulla voit ottaa ympäristön valoa huomioon koskien työympäristön mittauksia.

Näytön profilointi on helppoa – kierrä ympäri diffuusorin vartta ja säädä integroitu vastapaino, painonappitoiminnolla ja USB-kytkennän avulla näyttöprofiilin helpottamiseksi.

Projektorin profiili – kierrä ympäri diffuusorivartta, jolloin voit käyttää sitä korokkeena tai käytä sisäänrakennettua kierrettävää jalustatukea suuremmille paikoille.

X-Rite ColorMunki Display on osa X-RIte ColorMunki sarjaan ja se on tarkoitettu vaativiin näyttökalibrointi tehtäviin, joissa tarvitaan ammattimaista apuvälinettä

 

ColorMunki Displayn avulla voit kalibroida ja profiloida tavalliset näytöt, kannettavat tietokoneen näytöt ja projektorit. Se sopii siis kaikenlaisiin näyttöihin ja on varmasti hyvä apu isommassakin toimistossa, jossa käytetään erilaisia näyttöjä. Laitteen mukana tulee ohjelmisto, joka kalibroi kaikki näytöt erittäin nopeasti. Tämä laite ja ohjelmisto sopivat niin valokuvaajille kuin graafikoillekin. Voit käyttää sitä hyvin korvaamaan esimerkiksi Spyder5 Pro:n.

ColorMunki Display tarjoaa myös ominaisuuden, joka mittaa kalibroinnin yhteydessä lisäksi huoneen valotuksen. Sen avulla saat tarkimman mahdollisen profiilin näytölle.
Ohjelmisto käyttää X-Rites Flare Correct™ teknologiaa. Sen avulla onnistuu myös heijastavien näyttöjen mittaukset, jotka ovat käytössä esimerkiksi Applen laitteissa. Voit siis käyttää tätä huoletta myös Applen tietokoneisiin, padeihin tai puhelimiin. Tämä laite on oiva apuväline kaikille, jotka tekevät työtä kuvankäsittelyn, videoiden tai muun graafisen työn parissa, jossa on todella tärkeää, että kaikki eri yksiköiden värit ovat tasaisia sekä tarkkoja myös eri näytöillä tai projektorilla heijastettaessa.

Lataa ilmainen applikaatio

Järjestelmän lisäksi voit ladata täysin ilmaisen ColorTRUE applikaation, joka on saatavilla Applen App Storesta tai Google Play Storesta. Sen avulla voit yhdessä X-Rite instrumentin avulla kalibroitua älypuhelimen, tabletin ja muitten kannettavien yksiköiden näytön. Jos kiinnostuit tästä kuvien näyttämisen mullistavasta laitteesta, voit tilata sen itsellesi tai yrityksellesi suoraan Graafisesta verkkokaupasta. Graafinen verkkokauppa huomioi sekä yksityisasiakkaat että yritysasiakkaat. Yritysten tekemissä tilauksissa ei ole mukana alvia, joten saat tuotteen suoraan verottomana kirjanpitoosi. Kaupasta voi tilata myös julkisen sektorin asiakkaat. Graafinen verkkokauppa on tanskalainen nettikauppa, joka toimittaa tuotteita ympäri Pohjoismaita. Tilaamalla uutiskirjeen saat heiltä uusimmat tarjoukset suoraan sähköpostiisi ja pääset hyötymään eduista.