Kokoustila

Monet yritykset järjestävät kokouksia sekä asiakkailleen että henkilöstölle. Usein yrityksillä ei kuitenkaan ole niin isoja tiloja, varsinkin jos henkilöstö on tavallisesti sijoittunut eri paikkakunnille ja tarkoitus olisi nyt koota kaikki yhteen.

Kokoustilojen vuokraaminen on hyvä tapa järjestää onnistunut kokous. Tiloja on saatavilla mm. hienoista arvotaloista , jolloin kokous saa arvoisensa puitteet. Hienot tilat ja kokousjärjestelyt jäävät henkilöstön ja asiakkaiden mieleen pysyvästi ja luovat hyvää kuvaa yrityksestä. Kokoustilojen vuokraamisen lisäksi yritys voi samalla vuokrata esimerkiksi tarjoilut tai käytännön järjestelyt ja siivouksen kokouksen jälkeen. Kaikki voi olla valmiina odottamassa yritystä ja sen vieraita ja myös kokouksen jälkeiset siivoukset ja ruokien poiskuljetuksen voi tilata, jolloin kaikki voivat vain huoletta poistua tiloista.

Kokoustilojen vuokraamisessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten kokousvieraat saapuvat paikalle. Jos vieraina on paljon ulkopaikkakuntalaisia tai ulkomaalaisia, kannattaa miettiä pääsevätkö he helposti tiloihin. Esimerkiksi lentokentän läheisyys tai hyvät julkiset kulkuyhteydet ovat tällöin erittäin tärkeitä. Jos kokousvieraita tulee kaukaa ja heidän tarvitsee jäädä yöksi paikkakunnalle, tulee lähistöllä olla myös hotelleja, lue lisää.

Kaikkein kätevin tapa on vuokrata kokoustilat suoraan hotellista, jos kutsuttuina on paljon kaukaa tulevia vieraita. Näin vieraiden ei tarvitse matkustaa majoituksen ja kokoustilojen välillä, vaan siirtymät hoituvat erittäin kätevästi. Hotellista voi samalla tilata ruokailut ja aamiaiset vieraille.

Kokoustilojen vuokraaminen on ennen kaikkea vaivatonta. Monet yritykset murehtivat etukäteen isoja kokouksia ja niihin liittyviä käytännön järjestelyjä hedelmien tilaamisesta mahdollisiin teknisiin ongelmiin. Kokoustilojen vuokraamisella pääsee helpolla, sillä tilojen lisäksi kaikki nämä kokouksiin liittyvät järjestelyt voi ulkoistaa. Kokouksesta tulee näin miellyttävä kokemus kaikille osapuolille. Kokoustilojen vuokraajat vuokraavat tiloja ammatikseen ja ovat näin kokousten järjestämisien kokeneita ammattilaisia, joihin voi luottaa.

Sopivat kokoustilat löytyvät kätevästi netistä. MatchOfficen sivuilla on kattava valikoima kokoustiloja ympäri Suomen. Miltä kuulostaisi kokouksen järjestäminen esimerkiksi eksoottisessa Lapissa? Entäpä jossain Helsingin hienoista vanhoista rakennuksista? Kokoustiloja voi selailla MatchOfficen sivuilla ja samalla vertailla sopivia vaihtoehtoja ja niiden sisältöjä. Suosituimpiin kokoustiloihin on pitkät varausjonot, joten liikkeellä kannattaa olla ajoissa, jos mielessä on juuri joku tietty paikka, jossa kokouksen haluaisi järjestää. MatchOfficen sivuille voi myös kirjautua ja avata toimitilavahdin, jonka avulla saa aina omaan sähköpostiinsa ilmoituksen kun sivustolle ilmaantuu omiin kriteereihin sopiva tila. MatchOfficessa on tarjolla kaikenlaisia ja kaiken hintaisia tiloja, joten sivustolta varmasti löytyy itselle sopiva. Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai et löydä etsimääsi, MatchOfficen henkilökunta auttaa mielellään. Varsinainen tilan vuokraaminen ja siihen liittyvät kysymykset voi osoittaa suoraan tilojen vuokraajalle. Sivustolla kokoustiloja vuokraavat sekä yksityiset henkilöt että yritykset. Ota rohkeasti yhteyttä vuokrantarjoajaan ja pyydä vaikka tilojen esittely, jos olet epävarma siitä, sopiiko tila yrityksellenne.