GSM signaalin parannus hetkessä

Onko sinulla tarvetta parantaa mobiilinettiäsi ja puheluiden kuuluvuutta. GSM signaalinvahvistin on tehokas tapa saada yhteydet toimimaan. Signaalinvahvistin on pieni ja kevyt laite, joka yhdistetään antenniin. Antenneja on sekä sisälle että ulos. Tilaamalla Myamplifiersin sivuilta GSM signaalinvahvistimen saat kaiken yhdessä paketissa; kaapelit, antennit, vahvistimen sekä ohjeet. Saat heti paremman GSM signaalin.

GSM signaalinvahvistin sopii sekä toimistoihin että asuntoihin. Yrittäjät voivat saada esimerkiksi paremmat puhelinverkot työntekijöilleen ja toimivammat nettiyhteydet asiakkailleen. Yksityiset henkilöt parantavat oman kotinsa tai vaikkapa kesämökkinsä GSM verkon laatua. Hankkimalla GSM signaalinvahvistimen, jossa on myös vahvistin esimerkiksi 3G- tai 4G-verkoille, saat mobiilinetinkin kuntoon.

Takuu ja palautusoikeus

Kaikissa GSM signaalinvahvistimissa on kahden vuoden takuu. Laitteen voi myös palauttaa 30 päivän sisällä tilauksesta, jolloin saat rahasi takaisin, mikäli et ole tyytyväinen siihen. Voit huoletta kokeilla sitä ja testata sen toimivuutta asunnossasi tai toimistollasi. Mikäli laite ei ole tarpeeksi tehokas, voit tilata tehokkaamman. Yksi laite kattaa kaikki asuntosi huoneet ja kerrokset, mutta seinät voivat hieman vaikuttaa vahvistimen tehokkuuteen. Sen vuoksi kannattaa valita tehokas laite, jos sinulla on paljon huoneita tai kerroksia, joissa pitäisi olla lisää tehoja. GSM-signaalinvahvistimet eroavat juuri lähinnä tehokkuutensa mukaan eli sinulla tulee olla neliömetrit mietittynä tilaustasi tehdessä. Hintaero ei ole kovin suuri eri tehokkuusluokissa.

GSM-signaalinvahvistimen saat kotiisi tai toimistoosi erittäin nopeasti tilauksen tekemisen jälkeen. Laitteet toimittaa kuriiripalvelu suoraan ovelle. Pääset tämän jälkeen asennuspuuhiin, mikä ei todellakaan ole vaikeaa. Laitteen asentaminen onnistuu kaikilta, jopa henkilöltä, jolla ei ole aiempaa asennuskokemusta. Kaikki tarvittava on pakkauksessa ja sen lisäksi laitteen LCD-näyttö opastaa sinua asennuksen eri vaiheissa.

Asennukseen voi varata aikaa noin puoli tuntia. Sen jälkeen pääset nauttimaan nopeista nettiyhteyksistä, jos olet ostanut GSM signaalinvahvistimen, jossa on myös 3G- tai 4G-tuki tai paremmasta kuuluvuudesta puheluillasi. Myös tekstiviestit saapuvat nopeasti ja varmasti perille GSM-signaalinvahvistimen avulla.

GSM signaalinvahvistimeen liittyvissä asioissa voit olla aina yhteydessä Myamplifiersin tiimiin, joka koostuu alan asiantuntijoista. He neuvovat sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Saat myös ilmaisen teknisen tuen laitteen käytölle eli jos sinulle tulee ongelmia laitteen kanssa jossain vaiheessa, ei huolta, saat apua nopeasti puhelimella. Muutenkin GSM-signaalinvahvistin on älykäs laite, joka osaa säästää energiaa. Se pystyy vaipumaan lepotilaan silloin kun sitä ei tarvita, eli kun lähteviä tai saapuvia puheluita ei ole tai kun netissä ei ole liikennettä. Kun puhelu saapuu, se käynnistää taas täyden tehon. Laite siis ei lisää paljon sähkölaskuasi. Jos se kohtaa jonkin suuremman virhetilanteen, laite sammuttaa itse itsensä. Oikosulkuakaan ei siis tarvitse pelätä. GSM-vahvistin on pieni ja näppärä laite, jonka LCD-näytöltä näet kaiken tarpeellisen, esimerkiksi signaalin vahvuuden. Laite pystyy ennakoimaan mahdollisia häiriöitä niin, että se vahvistaa signaaliaan jo etukäteen, jolloin käyttäjä ei edes havaitse mitään häiriötä.

Hintatakuulla saat alimman hinnan

Kaikki Myamplifiersin sivuilla myytävät GSM-signaalinvahvistimet täyttävät tekniset CE-merkin turvallisuusvaatimukset ja ne ovat läpäisseet monet tiukat testit. Tulet siis varmasti olemaan tyytyväinen uuteen hankintaasi. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa sen, voit tehdä sen 30 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin.

Myamplifiersin tuotteilla on hintatakuu, mikä tarkoittaa sitä, että jos löydät jostain samanlaisen tuotteen edullisemmin, voit ilmoittaa siitä Myamplifiersille ja he vastaavat vielä alemmalla hinnalla. Sivustolla on myös paljon erilaisia alennuskoodeja ja kuponkeja, joilla saat jo ennestään edullisia hintoja laskemaan vielä hieman lisää. Tällä hetkellä tarjolla on lisäksi vielä ilmainen salamaylijännitesuoja kaupanpäälle, joka pitää laitteesi suojassa ukkoseltakin.