Alennuskoodit

Alennuskoodit ovat hyvä tapa säästää rahaa. Jokainen nettishoppaaja tietää, että alennuskoodien avulla voi saada useita prosentteja alennusta tilauksen loppusummasta. Alennuskoodit ovat yleensä prosenttimuotoisia, eli voit saada koodilla vaikka 10-20 % pois tilauksen arvosta. Toisinaan ne voivat olla myös euromuotoisia, esimerkiksi viiden euron alennus 50 euron tilauksesta. Alennuskoodit voivat koskea vain osaa tuotteista tai sitten kaikkia. Alennuskoodit voivat toimiakseen vaatia jonkun tietyn suuruisen tilaussumman, esimerkiksi 50 euroa. Aina näin ei kuitenkaan ole, vaan myös pienemmistä ostosummista voi saada alennusta. Alennuskoodin avulla voi saada myös ilmaiset postikulut. Monissa verkkokaupoissa postikulut ovat useita euroja ja pienemmissä tilauksissa postikulujen määrä nostaa tilauksen kokonaissummaa merkittäväksi. Löytämällä alennuskoodin ilmaisille postikuluille säästää siis suuren osuuden tilauksesta ja varsinkin pienemmissä tilauksissa se on mukava hyödyntää.

Koodeja täytyy etsiä

Mistä sitten alennuskoodeja voi etsiä? Alennuskoodeista saatetaan ilmoittaa asiakkaille esimerkiksi kaupan uutiskirjeissä, joita ne lähettävät sähköpostilla kaikille sähköpostilistalle liittyneille. Alennuskoodit ovat usein melko salaisia, joten niistä ei aina pidetä suurta melua. Paras tapa etsiä alennuskoodeja onkin etsiä niitä netistä hakusanoilla tai vierailemalla erialisilla sivustoilla, jotka ovat erikoistuneet alennuskoodien keräämiseen. Alennuskoodisivuilla on paljon koodeja eri kauppoihin ja osa koodeista voi olla vanhentuneita ja osa toimivia. Yleensä alennuskoodisivuilla koodeja käyttävät asiakkaat voivat antaa palautetta esimerkiksi peukuttamalla onko koodi ollut toimiva. Alennuskoodit eivät ole voimassa kovin kauaa ja ne vaihtuvat yleensä vähintään kerran kuukaudessa. Tämän vuoksi joukossa saattaa olla sellaisia koodeja, jotka eivät enää ole voimassa. Toisinaan vanhakin koodi voi olla toimiva, joten kannattaa ainakin kokeilla hyväksyykö nettikauppa sitä enää.

Alennuskoodi syötetään verkkokaupassa ennen maksusuorituksen tekemistä sille erikseen varatulle alueelle, jossa lukee yleensä syötä alennuskoodi tai kampanjakoodi, tai jokin muu vastaava. Jos alennuskoodi hyväksytään, näet sen tuoman vähennyksen heti tilauksen loppusummassa. Jos alennuskoodi on vanhentunut tai se ei jostain muusta syystä enää toimi, tulee nettisivun yläpuolelle herja, että koodi ei enää toimi tai sitten ei tapahdu mitään, eikä myöskään tilauksen loppusumma pienene.

Uusi osoite alennuskoodeja etsiville

Alennuskoodeja on saatavilla myös osoitteessa cupoconcept.fi. Sinne on koottuna paljon erilaisia koodeja, joiden avulla säästä selvää rahaa. Alennuskoodeja voi olla hankala löytää netin eri sivustoilta, joten on hyvä, että joukkoon on tullut yksi uusi osoite, josta niitä voi etsiä. Alennuskoodit päivittyvät hyvin useasti, joten jos olet suunnittelemassa ostosta johonkin tiettyyn kauppaan, kannattaa vierailla cupoconceptin sivuilla katsomassa, olisiko nettikauppa ilmoittanut jostakin uudesta koodista. Aina ennen nettiostosten maksamista kannattaa etsiä voimassa olevia koodeja. Niiden avulla tilauksen hinta voi tulla paljon edullisemmaksi kuin ilman koodia. Parhaimmat koodit löydät cupoconceptin sivuilta. Joukossa on paljon suomalaisten asiakkaiden suosimia kotimaisia ja ulkomaisia nettikauppoja, jotka postittavat tilaukset nopeasti Suomeen.