Vera & John arvostelu

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Kolikkopelit.comilla ei tarvitse huolehtia asiakaspalvelusta tai rahansiirroista – kaikki oheispalvelut on suunniteltu palvelemaan suomalaispelaajia mahdollisimman hyvin.

Rahansiirroissa helpoin tapa on käyttää verkkopankkitalletusta, joka toimii kotimaisen maksunvälittäjän Rebuystoren kautta. Käytettävissä ovat kaikki suomalaiset pankit, ja raha siirtyy Kolikkopelit.comin pelitilille välittömästi. Lisäksi talletus on mahdollista tehdä puhelinsoitolla, VISAlla tai Mastercardilla.

Voittojen kotiutuksessa käytetään tavallista tilisiirtoa, jonka siirtoviive on pankista riippuen noin 1-3 pankkipäivää. Kolikkopelit.com on Maltalle rekisteröity peliyhtiö, josta kaikki voitot ovat nostettavissa täysin verovapaasti!

Kolikkopelit.comin asiakaspalvelu toimii jokaisena päivänä, viikonloput mukaan lukien. Arkisin tukea ongelmiin saa Suomen ajassa klo 09:00 – 01:00, ja viikonloppuisinkin klo 10:00 – 17:00. Helpoin tapa ottaa yhteyttä on käyttää sivustolta löytyvää live-chattia, jolla voit keskustella reaaliaikaisesti asiakaspalvelijan kanssa.