Lucky Angler

Lucky Angler vie pelaajan arktisten kalavesien äärelle vaikka keskellä kuuminta kesää. Net Entertainmentin tunnetulla laadulla tehdyssä Lucky Anglerissa voittolinjat toimivat molempiin suuntiin, ja ilmaiskierroksia jaetaan reilulla kädellä. Jo vuonna 2012 julkaistu Lucky Angler ei varsinaisesti tuo mitään uutta, mutta on täynnä mielenkiintoisia pikkubonuksia ja -ominaisuuksia. Voit pelata Lucky Angleria nykyään myös useimmilla NetEntin pelejä tarjoavilla mobiilicasinoilla.

Pelaa Lucky Angleria Unibetillä!

image009 image016 image006

Win Both Ways

Lucky Angler on tyypillinen NetEntin videoslotti viidellä pelikiekolla ja viidellätoista voittolinjalla. Erikoisen siitä tekee kuitenkin molempiin suuntiin toimivat voittolinjat, jotka käytännössä tuplaavat voittomahdollisuuksien määrän. Nykyisin paremmin Starburstista tuttu Win Both Ways -ominaisuus tarkoittaa sitä, että voit saada voittoyhdistelmiä joko normaalisti vasemmalta oikealle tai oikealta vasemmalle. Luonnollisesti yhtä voittolinjaa kohden maksetaan kuitenkin vain yksi voitto.

Ilmaiskierrokset ja Sticky Wildit

Lucky Anglerin suurimpana bonusominaisuutena ovat Scatter-symboleilla aukeavat ilmaiskierrokset. Kolmella silakkaa muistuttavalla Scatterilla saat 10 kierrosta, neljällä 15 kierrosta ja viidellä jopa 20 ilmaista pelikierrosta pelaamallasi panoksella. Toinen huomattava ominaisuus ovat pelin Wild-symbolit, jotka ovat Lucky Anglerissa paikoilleen jääviä Sticky Wildeja. Sticky Wildit ovat jokerimerkkejä, jotka pysyvät paikoillaan niin kauan, kun ne vielä muodostavat voittoyhdistelmiä. Tavallisessa pelissä Sticky Wildit voivat ilmestyä kiekoille 2 ja 4, mutta ilmaiskierrosten aikana ne voivat esiintyä kiekoilla 2, 3 ja 4.

Peliohjeet

Lucky Angler on varsin yksinkertainen kolikkopeli, joka ei juuri opettelua vaadi. Pelin kaikki 15 voittolinjaa ovat automaattisesti käytössä, joten kierroskohtainen panos säädetään panostason ja kolikonarvon avulla. Halvimmillaan kierros maksaa 30 senttiä ja suurimmillaan 150 euroa. Panoksen asettamisen jälkeen ei tarvitse kuin laittaa kiekot pyörimään! Voit pyörittää peliä joko käsin, tai halutessasi säätää automaattipelin pelaamaan kierroksia puolestasi.

Lucky Angler lyhyesti

  • Lucky Angler on 5-rullan ja 15-voittolinjan kolikkopeli Net Entertainmentilta.
  • Win Both Ways – pelilinjat toimivat molempiin suuntiin.
  • Bonusominaisuutena Scattereilla aukeavat ilmaiskierrokset ja Sticky Wildit.
  • Minimipanos 30 senttiä ja maksimi 150 euroa kierrosta kohden.
  • Päävoittona jopa 205 500 kolikkoa (Täydellä kolikonarvolla yli 100 000 euroa!)