Jack Hammer

Jack Hammer on jännittävä dekkariteemainen kolikkopeli, jossa yksityisetsivä Jack Hammer taistelee alamaailman rikollisuutta vastaan. Vauhdikas peli on tullut tunnetuksi omalaatuisista sarjakuvamaisista grafiikoista, jotka poikkeavat totaalisesti pelien valtavirrasta.

Jack Hammerin tärkeimmät ominaisuudet ovat Scattereilla käynnistyvät ilmaiskierrokset sekä Sticky Wins -voitot, jotka jäävät ruudulle tuomaan monia voittoja peräkkäin.

Pelaa Jack Hammeria Come Onilla!

image054 image078 image060 (3)

Bonusominaisuudet

Jack Hammerin pelimekaniikka poikkeaa huomattavasti siitä mihin Net Entertainmentin peleissä on totuttu. Pelissä on yhteensä 15-kiekkoa, sillä jokainen peliruudukon symboli pyörii itsenäisesti omana rullanaan.

Tämä mahdollistaa Sticky Wins -toiminnon, eli voittavat ruudut jäävät paikoilleen kun muut pyörähtävät uudelleen. Jos seuraavallakin kierroksella yhdistelmään tulee lisää voittoruutuja, saat jälleen uuden kierroksen ja vanhat voitot jäävät paikoilleen. Uudet kierrokset ovat ilmaisia.

Näin tapahtuu niin kauan, kunnes kierros ei tuo enää uusia voittoja. Parhaimmillaan Sticky Wins voi peittää voittosymboleilla lähes koko peliruudukon, mikä tuo tuhansien kolikkojen voittoja!

Wildit ja ilmaiskierrokset

Jack Hammerissa Wild-symboli toimii jokerimerkkinä, korvaten minkä tahansa muun merkin Scatteria lukuun ottamatta.

Ilmaiskierroksia Jack Hammerissa voitetaan Scatter-symboleilla. Vähintään viidellä valkotaustaisella Freespin!-merkillä saat 10 ilmaiskierrosta, joilla kaikki voitot maksetaan kolminkertaisina! Koska ruudut pyörivät omina rullinaan, voit saada jopa 15 Scatter-merkkiä samaan aikaan.

Ilmaiskierroksia voi saada lisää Sticky Wins -toiminnon avulla. Jos ruudukolla on vähintään kolme ilmaiskierrosmerkkiä, ne jäävät paikoilleen kun muut rullat jatkavat pyörimistään. Jos saat vähintään yhdeksän Scatter-symbolia, saat huikeat 30 ilmaiskierrosta!

Peliohjeet

Jack Hammerissa voit panostaa 0,25 – 250 euroa pyöräytystä kohden. Kun kaikki 25-voittolinjaa ovat automaattisesti käytössä, panos säädetään panostason ja kolikonarvon avulla omalle lompakolle mieleiseksi.

Pääset lukemaan lisää pelin voittokertoimista ja bonustoiminnoista klikkaamalla peli-ikkunan vasemmasta alareunasta Paytable-linkkiä.

Jack Hammer lyhyesti

  • Jack Hammer on suosittu sarjakuvamainen kolikkopeli Net Entertainmentilta.
  • Kaikki pelin ruudut ovat omia ”rullia”, jotka pyörivät toisistaan riippumattomasti.
  • Erikoisominaisuutena Sticky Wins – voittosymbolit jäävät ja muut pyörähtävät uudelleen.
  • Minimipanos 25 senttiä ja maksimi 250 euroa per pyöräytys.
  • Päävoitto 250 000 kolikkoa (2 500 – 250 000 euroa kolikonarvosta riippuen)